Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg

Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg

Welkom op de site van het nieuwe Dorpshuis van Zwanenburg en Halfweg.

Nieuws

Reserveringen

Reserveringen

Reserveer zelf een ruimte in het dorpshuis

Reserveren

Huiskamer

Huiskamer

Deel van de huiskamer dorpshuis

Actueel

Entreehal

Entreehal

Zicht op het park

agenda

Entresol

Entresol

Entresol

Nieuws

Bibliotheek

Bibliotheek

Agenda

Sporthal

Sporthal

Agenda

Het plein

Het plein

Agenda

vanaf de straat

vanaf de straat

Locatie

Parkzijde

Parkzijde

Agenda

Maartje Douwes

Over Maartje

Maartje Douwes is geboren (1994) en getogen in Halfweg, waar haar ouders nog steeds wonen. Ze is afgestudeerd voor de Bachelor Commerciële Economie. Nu woont ze samen met haar vriend, Dennis, in Haarlem. Daarnaast werkt ze full time bij een slager in Amsterdam en ze actief in de Online Marketing branche met haar eigen bedrijf (DenMa Online Marketing) samen met Dennis. In haar vrije tijd leest ze graag een goed (Engels) boek, is ze professioneel binchwatcher van series of gaat ze sporten.

 

Werkervaring

Na het behalen van haar bachelor bleef Maartje werken in de slagerij. Daarnaast kreeg ze vaak via via de vraag of ze niet Online Marketing werkzaamheden kon oppakken voor bedrijven. Daarom is ze samen met Dennis DenMa begonnen, om zo actief te blijven op het gebied van marketing en zo haar kennis alsnog toe te kunnen passen. DenMa is een bedrijf dat de strategie en optimalisatie van alle online marketing activiteiten uitvoert voor bedrijven.

Daarnaast werkt ze nu vast in een slagerij op de Zeedijk in Amsterdam. 

 

Vrijwilliger voor het Dorpshuis

Maartje heeft haar hele leven in Halfweg gewoond en later ook gewerkt in een slager in Zwanenburg. Ze wilde zich dan ook graag inzetten voor haar dorp. Toen Elise haar benaderde of DenMa de stichting een handje kon helpen, twijfelde ze dan ook geen moment. Het is geweldig om zo actief bezig te zijn met je eigen dorp en elkaar te helpen waar kan.