Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg

Dorpshuis Zwanenburg - Halfweg

Welkom op de site van het nieuwe Dorpshuis van Zwanenburg en Halfweg.

Nieuws

Reserveringen

Reserveringen

Reserveer zelf een ruimte in het dorpshuis

Reserveren

Huiskamer

Huiskamer

Deel van de huiskamer dorpshuis

Actueel

Entreehal

Entreehal

Zicht op het park

agenda

Entresol

Entresol

Entresol

Nieuws

Bibliotheek

Bibliotheek

Agenda

Sporthal

Sporthal

Agenda

Het plein

Het plein

Agenda

vanaf de straat

vanaf de straat

Locatie

Parkzijde

Parkzijde

Agenda

Dennis Stritzko

Over Dennis

Dennis is geboren in 1992 en komt uit Zaandam. Hij is afgestudeerd voor de Bachelor Commerciële Economie. Nu woont hij samen met zijn vriendin in Haarlem. Daarnaast werkt hij full time bij een online marketing bureau en heeft hij een eigen bedrijf samen met zijn vriendin, Maartje. In zijn vrije tijd kijkt Dennis vooral graag series, kan hij niet tegen zijn verlies met een potje FIFA of vult hij zijn sneaker verzameling aan.

 

Werkervaring

Na zijn studie is Dennis aan de slag gegaan als content marketeer bij Centralpoint. Na een jaar is hij bij zijn oude stageadres gaan werken; Infotrade. Hier werkt hij tot op heden als Digital Marketing Consultant. Daarnaast is hij na zijn studie een eigen bedrijf gestart, DenMa, samen met Maartje. DenMa is een bedrijf dat de strategie en optimalisatie van alle online marketing activiteiten uitvoert voor bedrijven.

Hij is ervaren digital advertising consultant en adviseert bedrijven over het inzetten van campagnes via bijvoorbeeld Google Ads of Facebook. Hij beschikt over de nodige kennis van alle online marketing werkzaamheden en alle digitale advertising mogelijkheden. Ook heeft Dennis veel ervaring met marktonderzoek voor verschillende bedrijven en branches.

 

Vrijwilliger voor het Dorpshuis

Dennis is DenMa begonnen om MKB bedrijven en zzp'ers te adviseren en te ondersteunen bij het opzetten en optimaliseren van online marketing activiteiten. Daarom helpt Dennis de stichting graag bij het opzetten en uitvoeren van alle online marketing rondom het Dorpshuis. Daarnaast woont Maartje al haar hele leven in Halfweg en is het leuk om samen haar dorp een handje te helpen.